Categories
Activitats que hem fet

Aplec de Sant Amanç (11/11/2023)

Enllaç de la ruta wikiloc

Dissabte 11 de novembre “Aplec de Sant Amanç” a l’Ermita de Sant Amanç.
· 8,30h a 12,00h Excursió oberta a tothom des de l’Ermita, passant per llocs, racons i una font molt singular (dins una cova), tot a l’entorn de Bujonis. Cadascú s’ha de portar aigua i una mica d’esmorzar
· 12,30h Concert dels Desert Inn, Palm Springs
· 14,00h Arrossada i dinar popular
Qui no vulgui menjar arròs que es porti el seu dinar, nosaltres posarem taules, cadires i taronges. Hi haurà barbacoes per coure carn.

Recordeu que heu de portar plats, coberts i gots.

Arròs i taronges són a càrrec nostre.

Begudes diverses i postres, cadascú…es podran compartir.

Hi haurà servei de bar

Preu arròs Socis: 8€ Altres: 11€

Inscripcions (limitades) abans del 6/Novembre a info@ardenya.cat indicant quants vindreu a l’excursió i/o a l’arrossada.

Important:

Aquesta proposta és una trobada de lliure adhesió, no és una activitat esportiva. Tots els que vinguin són única i exclusivament responsables d’ells mateixos. Es suposa que cada participant, pel sol fet de venir, té els coneixements suficients per anar a la muntanya en general i a aquesta sortida en particular i disposa d’una assegurança (Federació, o similar). Cadascú ha de jutjar fins a on pot arribar i saber retirar-se en cas de cansament o perill. Es declina qualsevol mena de responsabilitat en cas d’accident, malaltia o qualsevol altre causa.